Ambulance Department

Werkgevers

The Ambulance Department is a government executing agency within the Ministry of Public Health, Social Development & Labor of St. Maarten. This Department is committed to providing timely pre-hospital medical care and transport for the sick or injured person 24 hours a day. Our well-trained staff consists of 35 staff members that includes certified ambulance nurses, certified drivers/assistants, certified ambulance dispatchers, a medical manager, support staff and management.


IndeBon

Werkgevers

INDEBON, voluit het “Instituto di Deporte Boneriano”, is de drijvende kracht achter sport en welzijn op het prachtige eiland Bonaire. Als de Sport Uitvoeringsorganisatie van Bonaire zijn we gepassioneerd en vastbesloten om sportieve, gezonde en vitale levensstijlen te bevorderen.

Onze missie is helder: het ondersteunen en versterken van organisaties in de sport (Orgware), het beheren van sportfaciliteiten en andere tastbare middelen (Hardware) en het organiseren van een breed scala aan sportactiviteiten en evenementen (Software).

Voor vacatures kunt u ook een e-mail sturen naar indebon@bonairegov.com


Mental Health Foundation

Werkgevers

Mental Health Foundation provides the most relevant psychiatric care services to the population of St. Maarten and neighboring islands. Our mission includes prevention to mitigate as much as possible the negative impact of mental disorders on individual’s well-being and on society.

Our care:
Valuing people: Listening and learning to meet client’s needs.
Ethics and transparency: Passion and open communication.
Service excellence: Guided by patient expectations.


Fundashon Prevenshon

Werkgevers

Fundashon Prevenshon -as the Caribbean Prevention Center is called in Papiamentu- was founded in 2008. Throughout the years, the population screening programs for breast, cervix and colon have been rolled out. The people in our organization are a tight-knit team of well-trained professionals. Patient-centeredness, effectiveness, and professionalism drive us to provide the best preventive services possible.

We are happy to hear from health professionals in medical imaging and radiation (MMB’ers) and general nursing to strengthen our team. Let us know! info@fundashonprevenshon.com


EOZ

Werkgevers

Het EOZ-team bestaat uit basispsychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, orthopedagoog generalisten, schoolmaatschappelijk werkers, leerkrachten en onderwijsassistenten met diverse expertises en specialisaties binnen de onderwijszorg.

Ons team biedt ondersteuning en begeleiding aan leerlingen die door leer-, sociaal-emotionele en/of gedragsproblemen vast dreigen te lopen op school. In samenwerking met de school, wordt aan elke leerling de nodige zorg en begeleiding gegeven. Het EOZ stelt je in de gelegenheid om de beste versie uit jezelf te halen.


Analytisch Diagnostisch Centrum

Werkgevers

Het Analytisch Diagnostisch Centrum N.V. (ADC), is hét toonaangevende analytische en diagnostische medische laboratorium van Curaçao. Het ADC biedt patiëntgebonden en niet-humane onderzoeken op het gebied van:

  • Klinische en poliklinische patiëntenzorg
  • Microbiologisch onderzoek
  • Toxicologie en Geneesmiddelenonderzoek
  •  Epidemiologisch onderzoek
  • Pathologisch onderzoek
  • Justitieel onderzoek
  • Wetenschappelijk onderzoek


Statia Health Care Foundation

Werkgevers

De Statia Health Care Foundation richt zich op het welzijn van de Statianen. Het doel is om een merkbare bijdrage te leveren aan de samenleving door het aanbieden van uitstekende medische diensten. De patiënt staat voorop met zoveel mogelijk maatwerk.


Zorg en Welzijn Groep

Werkgevers

Zorg en Welzijn Groep (ZW-Groep) is de organisatie voor mensen met een beperking en/of chronische ziektes. ZW-Groep is er ook voor de ouderen op Bonaire. De organisatie zet zich in voor meer welzijn. ZW-Groep heeft veel expertise binnen de sector. Zo stimuleren wij bewustzijn voor deze groepen in de samenleving en zetten wij ons in voor zelfredzaamheid


Horacio Oduber Hospital

Werkgevers

Het Horacio Oduber Hospital is één van de grootste werkgevers op Aruba met meer dan 1.000 medewerkers en ruim 70 medisch specialisten in dienst. Naast professionaliteit zijn we bovenal gericht op de ‘patient experience’ en de groei en ontwikkeling van elk lid van ons team.

Bij het HOH zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s met passie voor de zorg. Raadpleeg onze website www.arubahospital.com voor meer informatie over het HOH.


Medwork

Werkgevers

Opgericht in 2009, is Medwork Caribbean N.V. een arbodienstverlener in het Caribisch gebied. Met vestigingen op Aruba, Bonaire, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius, ondersteunt Medwork werkgevers en werknemers bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving.

Medwork biedt oplossingen aan voor zaken als ziekteverzuimmanagement, verzekeringsgeneeskunde, preventieve geneeskunde en medische keuringen, om werkgevers te helpen hun arbo- en gezondheidsdoelen te bereiken en de arbeidsproductiviteit op peil te houden.